Mobil Tarayıcıların En İyisi...

Web tarayıcı listesinde Opera Mini dünyada en popüler mobil tarayıcılardan biridir. Mobil verilerden tasarruf sağlar, reklamları engeller ve daha hızlı gezinmenizi sağlar.Android, Windows Phone akıllı cihazlar dışında birçok basit telefonlara kadar hemen her cihazda kullanılabilir.
Opera Mini’nin sıkıştırma teknolojisi sayesinde, tam bir çevrimiçi deneyim edinirsiniz. Web üzerinden sunulan tüm internet sayfa içeriklerini hızdan veya veri kotanızdan ödün vermeden görebilirsiniz.Yerleşik bir reklam engelleyiciye sahip olan Opera Mini, Android cihazınızda makalelerin tamamını tek bir reklam görmeden okumanızı sağlar.Opera Mini en önemli özelliği hızlı olmasıdır. Opera Mini sadece Android cihazınızdaki reklamları engellemekle kalmaz, aynı zamanda içeriği daha cihazınıza gelmeden sıkıştırır.
Bu sayede gerçekten yavaş bir bağlantıda bile ne kadar ağır olursa olsun içeriğinize hızla erişebilirsiniz.
Opera Mini video indirme özelliği sosyal ağlar ve diğer sitelerde en sevdiğiniz görüntüleri cihazınıza kaydetmenin en iyi yoludur. Birkaç sekmeyle hızlı ve kolaydır.
Videolar ve tüm diğer indirmeleriniz tarayıcının ekranında bir araya getirilir. Klasörler arasında gezinmenize gerek kalmaz.
İstediğiniz içeriği istediğiniz zaman ve istediğiniz şekilde elde etmenin kolaylığı varın. Sekmelerle çok sayıda sayfanın açık kalmasını sağlamak kolaydır.
Dosyaları arka planda indirebilir ve Wi-Fi ağına bağlı değilken büyük dosyaların indirilmesini erteleyebilirsiniz.
Opera Mini indirme işlemleriniz tamamlandığında sizi bilgilendirecektir. İndirmeyi açmak için tek yapmanız gereken bildirimi tıklatmaktır.
Web Sitelerine Tam Erişim İmkânı Verir,Hem de tamamına. Veri harcamalarınıza göz kulak olur.
Büyük miktarda veri kazancı ve ne kadar veri kazandığınızı kolayca görebilirsiniz. Veri kotanızı genişletmenize yardımcı olacaktır.
Daha fazla veri tasarrufu isteyenler için Opera Mini web tarayıcıda ayrıca bir yüksek tasarruf modu bulunur.
Android için Opera Mini tarayıcı veri kotanızdan harcama yapmadan çevrimiçinde istediğiniz her şeyi yapmanıza olanak sağlar.
Sayfayı Hızlı Erişim olarak kaydetmek için arama çubuğundaki + düğmesine basın, mobil yer imlerinize ekleyin ve çevrimdışında okuyun.
Veri sıkıştıran Opera Turbo özelliği, size tonlarca veriden tasarruf etmenizi sağlayacak hızlı, güvenli ve bir o kadar da akıllı tarayıcıdır.
Yalnızca ilgilendiğiniz kategorileri seçmeniz yeterli. Opera Mini size internette bulunan en iyi hikâyeleri ve en taze içeriği sunacaktır.
Akıllı Sayfa sizi sosyal ağlara, haberlere, hava durumuna, spora, eğlenceye ve çok daha fazlasına bağlar.
Ekranınızın üst kısmındaki sekmeyi seçerek Akıllı Sayfa ve Hızlı Erişim arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.
Opera Mini başlangıç sayfası, sevdiğiniz siteler ve keşiflerinizin tamamının tek bir yerde toplanmasını sağlar.
Bazı Şeyler Paylaşılmak İçin Değildir.Sırlarınızı opera mini bile görmez. Hepimizin ziyaret ettiğimizi hatırlamak istemediğimiz sayfaları vardır. Olacaktır da.
Eğer tarama geçmişinize kaydedilmesini istemediğiniz bir şey varsa, gizli sekmeler sayesinde gizlice gezinebilirsiniz.
Özel tarama telefonunuzda hiçbir iz bırakmadan web sayfalarını ziyaret etmenize olanak tanır.
Opera hiçbir kullanıcısının özel bilgilerini saklamaz ya da ön belleğe almaz. Bu, özellikle paylaşılan cihazlar için kullanışlıdır.
Özel tarama sırasında bazı verileri, bir yer imlerini özellikle kaydederseniz. Bu veriler özel taramayı kapattıktan sonra da görünür kalmaya devam eder.
Özel taramayı kapatırsanız tarama geçmişiniz, Opera Mini önbelleğindeki öğeler, çerezler, kullanıcı isimler ve şifreler gibi oturum açma bilgileri telefonunuzdan silinir.
Özel tarama sırasında bir dosya indirirseniz, Opera Mini indirme yöneticisi dosyanın geçmişini veya konumunu göstermez ancak dosya cihazınızdaki yerini alır.
Opera Mini Okumayı Kolaylaştıran akıllı gece modu ile uyuyor olmanız gereken zamanda okumayı tercih edebilirsiniz. Ama eğer ertesi gün işe geç kalırsanız bu sizin hatanız.
Gece modu telefon ekranının parlaklığını azaltarak Opera Mini’nin karanlık ortamlarda kullanımını daha hoş bir hale getirir.
Gece modu Opera Mini’nin ayarlar menüsünden açılabilir veya kapatılabilir.
Opera Mini’yi tarzınıza uygun farklı görünümlerle kişiselleştirin. 1.000’in üzerinde eklenti Opera’nın özelleştirilmesini kolaylaştırır.
En iyi tarayıcı deneyimini kişisel bir dokunuşla edinmek için Opera’nın eklenti kataloğundan hoşunuza giden eklenti ve temaları indirin
Hareketli temalarla Opera’nın başlangıç sayfasını canlandırın
Opera Mini en son haberlere tarayıcının başlangıç sayfasındaki tek bir noktadan ulaşmanızı sağlar. Sizi en çok ilgilendiren haberleri okumak için haber akışınızı kişiselleştirin
Kendi bölgenizden en çok okunan 50 makaleye ek olarak, dünyanın her yerinden tercih ettiğiniz haber kaynaklarını ekleyebilirsiniz.
Tarayıcı Verilerini Yanınızda Taşıyın
Cihazlar arasında geçiş yaptığınızda Opera sync ile gezinmenize kaldığınız yerden devam edersiniz. Yer imleri, açık sekmeler ve diğer veriler Opera hesabınızla eşitlenir.
Bilgisayarınızı ve telefonunuzu Opera hesabınız ile senkronize ederseniz artık bıraktığınız yerden devam edebilirsiniz.
Bunun yanı sıra sık kullanılan Hızlı Erişim kısa yollarına, yer imlerinize ve açık sekmelere de erişim sağlayabilirsiniz.
Opera Mini mobil cihazınızda internette gezinmenin en hızlı yolunu deneyin.
Hızlı, güvenli, kullanımı kolay tarayıcı. Artık dâhili reklam engelleyici, pil gücü tasarrufu ve ücretsiz VPN tarayıcı içinde.

               Uygulamayı Android  Cihazınıza İndirmek İçin Tıklayın

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Dersim İsyanı ve Seyit Rıza

FTP sunucusu kurmak

Koçgiri İsyanı